Fiskeburger

Da er jeg her igjen; på det punktet i livet (for n-te gang) at jeg skal stramme meg opp og komme meg ut og i bevegelse! Mange tror at jeg er supersprek! LOVER; DET ER JEG IKKE! Jeg er bare så god på å forteller det når jeg er ute og går på fjellet eller ute og lærer meg å jogge :). Jeg er akkurat som hvermannsen som lover dyrt å hellig flere ganger i året at NÅ skal jeg for alvor komme i gang.

Jeg begynte den mentale forberedelsen forrige uke! Lagde en plan for både bevegelser og middager. Mandagen skulle starte med styrketrening i kjelleren. Mandagen kom og jeg våknet om morgenen og minnet meg selv på at jeg måtte glede meg til ettermiddagens trening. Hjem fra jobb – og rett i middagen. ÅÅÅÅÅ…så trett! Måtte bare ha en pitteliten cowboystrekk ;)…ÅÅÅÅÅÅ…så fælt å våkne og kjenne at jeg egentlig bare skulle tullet meg inn i et teppe på soffan! Ryggrad som en sjøpølse eller noe. Egentlig trengte jeg jo ikke trene…kunne begynne i morgen…kanskje utsette prosjektet til neste uke….

Men herregud da damen! Trampet irritert inn på rommet og skiftet til treningstøy. Fant fram matter og utstyr! På med spillelisten fra Wimp og gønnet på med Eye of the tiger, Simply the best og Break a Sweat…fortsatte med Love Myself og Stronger….GU KOR DEILIG 🙂

Det er faktiskt bare å bestemme seg og ikke snakke seg selv ned 😉

Nå er jeg klar for å pakke meg inn og fly på fjellet i dagens høye luftfuktighet (regnrekord sies det) og lette bris (jeg klarer jo å puste i motvinden så da er det jo ikke så ille).

Eg ve til Bergen eg ve til Bergen med det samme….der har eg det som fisken i vannet…vått og kaldt og breiflabb overalt…trallalla 🙂 🙂 🙂

Ha en strålende dag alle og gå for deilige fiskeburgere til middag i morgen. 15 minutter så er burgeren klar (ikke hjemmelaget men funker likevel)

 

fiskeburger

Grove hamburgerbrød (bak selv eller kjøp dem ferdig)

Fiskekarbonader (70% fisk) – lag selv om du er så heldig å ha en fiskestang

Jeg spiste min med remulade, salat, løk og rødbeter. Ungen brukte ketchup og sennep

Fiskekarbonadene varmet jeg i stekeovnen ved 200 grader og varmluft i 5-10 minutter. På slutten la jeg i brødene også. La alle bygge sin egen burger.

 

LAKSEWRAP MIDT I UKEN :)

Laksewrap

JØSS!!!! Plutselig datt jeg innom bloggen min igjen 🙂 Masse har skjedd siden sist og jeg kan med hånden på hjertet si at «jeg er back in bisniss». 100% i jobb, 100% på plass (spørs jo hvem du spør 😉 ) og 100% klar for livet <3 .

Jeg har ryddet i tanker – plassert følelser – godtatt og vurdert. Jeg er som jeg er på alle måter – og det får være godt nok! Fy søren hvor deilig det er å slippe den der depresjonen !

Lysten til å lage mat er også på plass – så da får jeg vel dele litt inspirasjon med dere sånn etter hvert 🙂

I dag har vi spist laksewrap til middag. Hadde kjøpt alle ingrediensene på forhånd så det var bare å sette i gang når jeg kom fra jobb. 20 minutter fra jeg tråkken inn døren til vi benket oss rundt kjøkkenbordet og spiste oss mett og god! Slår grandisen rett ned i støvelen 😉 Wrap til middag får litt helgekospreg over seg – men hvorfor ikke?

 

Du kan bruke hva som helst i wrap – men i dag brukte jeg:

  • hakket avocado
  • grønn salat
  • fetaost
  • sukkererter
  • rødløk
  • mango i terninger
  • mangochutey
  • rømme
  • tortillalefse 1-2 per person

Beregn ca 150-200 g laksefilet per person – i terninger på ca 2cm x 2cm. Stekes på litt over middels varme i litt smør i 2-4 minutter. Selv brukte jeg salmalaks ryggfilet – den er litt fastere i konsistensen og mindre fet enn filet fra mage. Krydre med salt og pepper

En i familien liker ikke laks – så da varmet jeg noen kjøttboller i stedet – på denne måten spiser alle samme middag men med forskjellig «proteindel».

God fornøyelse – kos dere med maten <3